070-785 2902 info@my-beauty-spa.nl

Aroma Olie Massage

Een Swedish of Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is. Met deze klassieke massagevorm word je door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kunt genieten. De druk varieert van licht tot stevig en zorgt ervoor dat je je na de massage weer als herboren voelt.

Behandelingen:

Gezichtsbehandelingen

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acné en voedt en hydrateert de huid intens. Is je huid niet in optimale staat, maar weet je niet zeker wat hij nodig heeft? Je schoonheidsspecialist of huidtherapeut helpt je hier graag bij en kan je precies vertellen welke facial het meest geschikt is voor je huidtype.

60 min – voor € 55

Moedervlekken verwijderen

 De genoemde prijs is een vanaf prijs. De uiteindelijke prijs is onder andere afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en wordt vastgesteld en besproken in de salon.

vanaf € 20

Lichaamsmassage

Een Swedish of Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is. Met deze klassieke massagevorm word je door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kunt genieten. De druk varieert van licht tot stevig en zorgt ervoor dat je je na de massage weer als herboren voelt.

60 min – € 65

Voetmassage

Waar zouden we zijn zonder onze voeten? Ze dragen ons volledige lichaam – dag in, dag uit. Maar die nachtenlange danssessies, torenhoge stiletto’s en kilometers (hard)lopen eisen wel zijn tol. We mogen onze voeten dus best af en toe een beetje verwennen. Wat is er dan beter dan een fijne voetmassage?

30 min – € 35

Waxen

Waxen – oksels                    €15

Bij waxing wordt er harde wax gebruikt. De warme, vloeibare wax koelt af op je huid en wordt hard.Daarna kan deze zonder strip verwijderd worden, met als grote voordeel dat de wax zich alleen aan je haar en niet aan je huid hecht.

Waxen – onderbenen            €20

Ben jij die harde stoppels na het scheren ook zo zat? Dan is harsen een goed alternatief. In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Je haren blijven na het harsen langer weg en groeien bovendien zachter terug. Zo heb je nooit meer last van die vervelende stoppels!

Waxen – bikinilijn                 €30

Bij het ontharen van de bikinilijn worden ongewenste haren in je liezen, aan de boven- en zijkanten van het bikinigebied, verwijderd.

Waxen – full Brazilian           €50

Bij een ‘Brazilian wax’ wordt niet alleen het schaamhaar van je bikinilijn en venusheuvel verwijderd, maar ook dat van je intieme delen (schaamlippen, bilnaad en rond de anus). Desgewenst wordt er een streepje of driehoekje overgelaten.

Manicure En Pedicure

Spa manicure                              € 30

Hoe heb jij je nagels het liefst? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen.

Spa manicure deluxe                  € 50

Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen. Je mag ook een kleur kiezen om je nagels te laten lakken.

Spa pedicure                               30 min – € 35

Een cosmetische pedicure is de perfecte manier om je voeten en teennagels weer helemaal terug in shape te krijgen. Wat je kunt verwachten? Zachte, gladde en gezonde voeten en natuurlijk verzorgde teennagels. Meer hebben je voeten niet nodig.

Spa pedicure deluxe                    50 min – € 55

Een cosmetische pedicure is de perfecte manier om je voeten en teennagels weer helemaal terug in shape te krijgen. Wat je kunt verwachten? Zachte, gladde en gezonde voeten en natuurlijk verzorgde teennagels. Meer hebben je voeten niet nodig. Je mag ook een kleur kiezen om je teennagels te laten lakken.

Gellak                                           € 30

Gellak is een nagellak die minimaal twee weken lang mooi blijft zitten. Bovendien beschermt de gel je nagels heel goed.

French manicure lakken              € 50

Een French manicure is een bepaalde manier van lakken, waarbij je nagels in een natuurlijke roze kleur worden gelakt en op de uiteinden van je nagels een wit lijntje wordt aangebracht.

Gel- En Acrylnagels

De genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. Het eventuele prijsverschil wordt verrekend in de salon.

Gelnagels – nieuwe set                            € 50

Een kunstnagel van gel is flexibel en transparant. Na het aanbrengen van gel, moet deze door middel van een UV-lamp uitgehard worden. Gel kan zowel voor versteviging als voor verlengen gebruikt worden.

Acrylnagels – nieuwe set                         € 45

Een acryl kunstnagel wordt opgebouwd door een poeder en vloeistof en kan gebruikt worden voor het verlengen (eventueel met tips) of verstevigen van de nagel. Acryl hardt aan de de lucht uit en is sterk en stevig.

Acrylnagels – opvullen                              € 35

Wanneer je gelnagels of acrylnagels neemt, moet je er na 3 à 4 weken toch echt aan geloven: je kunstnagels groeien mee met je natuurlijke nagels en er ontstaat uitgroei. Een regelrechte doorn in het oog! Laat je kunstnagels dus op tijd opvullen om de ruimte tussen de nagelriem en je kunstnagel bij te werken en om je nagels weer mooi te krijgen.

Wenkbrauwen En Wimpers

Epileren – wenkbrauwen                             € 15

Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen. Bij threading wordt er gebruik gemaakt van 2 dunne garen die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer precieze wijze vanaf de wortel verwijderd. Tijdens het epileren worden haartjes met een pincet verwijderd.

Wimperextensions – nieuwe set                 € 70

Verleng je wimpers met wimperextensions. Wimperhaartjes worden aan je eigen wimpers geplakt en maken je wimpers langer en voller.

Wimperextensions – opvullen                     vanaf € 35

Wimperextensions – verwijderen                € 25

Plan een bezoek

Wij verwelkomen u graag in onze massagesalon in Den Haag voor een massage van een half uur, een hele uur of langer. Wij verzorgen u graag zodat u weer ontspannen verder kan.

Kom gerust langs

U bent welkom voor een massage met of zonder afspraak tijdens openingstijden. 

Goede zorg

Ons gediplomeerde masseuses verzorgen u tot in de puntjes zodat u weer herboren naar huis kan.